Yıldız Tilbe "Ağzı Bozuk Konuşmalarım" Var Diyerek WhatsApp Uygulamasını Sildi

WhatsApp, 4 Ocak'ta "Gizlilik İlkesi"ni tekrar güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim göndermişti. Hesap bilgileri, mesajlar, konum bilgileri gibi birçok kişisel verinin Facebook'a ait şirketlerle paylaşılmasını sağlayan yeni koşulların onayı için kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre tanındı. WhatsApp, yeni koşulların kabul edilmemesi halinde uygulamanın kullanılamayacağını belirtti. Bu karardan sonra binlerce kişi uygulamayı telefonlarından kaldırarak yeni anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanmaya başladı.

WhatsApp gündemi devam ederken ünlü isimler de uygulama değişikliğine gitmeye başladı. Her zaman yaptığı açıklamalarla gündeme oturan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de WhatsApp'la alakalı Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Uygulamayı sildiğini belirten şarkıcı, "WhatsApp'tan kaçan kaçana. Tanıdığım herkes gitmiş WhatsApp'tan. Ben nasıl sileceğimi bilmiyorum, bu ne çiledir. WhatsApp'ı sildim; gizlim saklım bulunmuyor, sadece yakın arkadaşlarımla ağzı bozuk konuşma ve yazışmalarım vardı. Duymadığınız şeyler değil ancak yine de sildim. Twitter'da WhatsApp gibi yaparsa üzülürüm valla inşallah aynı şekilde olmaz" dedi.

Üst Alt