Hadise, Koronavirüsü Yendikten Sonra Başka Hastalığa Yakalandı

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan Hadise, evinde görmüş olduğu tedavinin ardından hastalığı yenmişti. Şarkıcı, koronavirüs sebebiyle kendisinde başka bir hastalığın da meydana çıktığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı, hastalık süresince yaşadıklarını da ilk defa anlattı.

Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını belirten sanatçı, şunları ekledi:

"Benim için zor bir zamandı. Hastaneye yatmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce kendi halime şükrettim. 2 hafta kendi evimde bir başıma kaldım. 4 hafta boyunca sürekli öksürdüm. Başım çok fazla ağrıdı. Kusmalarım çok sıklaştı. 5. günümde koku ve tat almamaya başladım. Asıl beni kötü yapan korku oldu. Televizyonlarda sürekli izlediğimiz o kötü görüntüler beni çok panikletti. Endişeden anksiyete hastası oldum. Öksürük hiç geçmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, tekrar şarkı söyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular oluştu. Neyse ki koronayı yendim fakat anksiyete kaldı." Dedi.

Üst Alt