Alişan: “Şükürler Olsun.”

Kız bebeklerine "Eliz" ismini vereceklerini açıklayan ikili, soluğu hemen Bolu'da aldı.Tatilin tadını çıkarmakta olan çift, beraber çekilen karelerini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

30 yaşındaki Varol, 110 binden fazla beğeni alan paylaşımına, "An" notunu düştü.

Alişan ise 75 binden fazla beğeni alan paylaşımında, "Şükürler olsun" ifadelerine yer verdi.

Buse Varol, ikinci defa hamile olduğunu, "Allah'a binlerce kez şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık" sözleriyle paylaşmıştı.

Çift, kasım ayında Instagram hesaplarından beraberliklerinin dördüncü senesini kutlamıştı.

Şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol ile çekilen karesini şu sözlerle paylaştı:

İlk fotoğraflarımızdan birisi.Bugün dördüncü yılımızın ilk günü ve rüya gibi geçen üç sene.Sevgiyle, aşkla ve saygıyla.Dördüncü senemizde Allah'ın izniyle dört kişi olacağız. Seni çok seviyorum aşkım. Dünyanın en güzel annesi, çok teşekkür ederim.

Varol da sanatçı ile fotoğraflarını şu sözlerle paylaşmıştı:

Seninle üçüncü senemiz bitti, dörde giriyoruz. Zaman nasıl geçti, anlamadım. Bu üç seneye iki çocuk sığdırdık. Sen hayatımda tanıdığım en mükemmel insansın. Seni çok seviyorum kocacığım, iyi ki sen.Ellerimiz hiç ayrılmasın.

Üst Alt